Ce se aude despre Targurile apicole in 2022

Inscrie-te pe canalul nostru de YouTube!

In acest weekend am schiat fara nici un fel de stres. Si ma gandeam cum de nu am nici un stres pe cap. Si mi-am dat seama ca nu trebuie sa ma pregatesc de nici un targ apicol.

Targurile apicole au fost prilej de socializare, uneori de informare, dar in special prilej de aprovizionare cu echipamente si consumabile necesare desfasurarii activitatii apicole in conditii din ce in ce mai bune.

Salutare tuturor, sunt Radu Pandrea si azi la Sfatul Zilei va aduc o veste rea si una buna.

Incep cu cea rea, pentru a scapa cat mai repede de negativism… Cel putin pana in 7 februarie nu se vor tine targuri apicole. Conform prevederilor Hotararii Guvernului, majoritatea organizatorilor de targuri apicole au spus ca nu pot organiza evenimente in aceste conditii.

Si acum vestea buna… In ultima jumatate de an am reusit sa unesc peste 20 de comunitati care au aceleasi obiective cu cele pe care le avem si anume
– sa ne ajutam unul pe altul sa facem fata concurentei venita din alte tari.
– sa contribuim la crearea unui mediu care in urmatorii ani sa fie favorabili apiculturii
– sa reorganizam stuparitul pastoral in Romania
– sa reducem populatia de varroa din Romania
– sa ne protejam albinele de politicile marilor producatori de pesticide si de produsele acestora dar si de ignoranta fermierilor
– sa fim mai performanti, mai productivi si mai profitabili
– sa ne crem siguranta necesara prin propriul sistem de asigurare

Acestea sunt obiectivele Asiciatiei pentru un Viitor Sanatos.
Iar Sfatul Zilei de azi este:
– sa va uniti in comunitati locale
– sa va alegeti un lider care sa va tina uniti si care sa va reprezinte si care sa va inscrie in Asociatia pentru un Viitor Sanatos
– sa va intalniti macar o data pe luna sa socializati, sa povestiti, sa mancati un mic, sa beti un ceai, suc, vin, sau un pahar cu apa … asa cum fac pescarii si vanatorii.
– sa va faceti necesarul de echipamente si consumabile de care aveti nevoie si sa il trimiteti catre magazinul online www.viitorsanatos.ro

In felul acesta costul transportului echipamentelor se va reduce considerabil. Si se vor reduce si costurile de procesare si administrare a comenzilor … Si in felul acesta, veti aduce targul apicol la voi acasa … indiferent in ce comuna este casa voastra. Si mai mult … puteti face treaba asta de mai multe ori pe an.

Sunt convins ca vestea buna de la Sfatul Zilei v-a facut sa uitati de targurile apicole … asa ca nu mai asteptati … cautati-va liderul si puneti-l sa va inscrie in Asociatia pentru un Viitor Sanatos. Pana data viitoare … tinem aproape. Cele bune!

Parerea ta conteaza