Targul pentru un Viitor Sanatos – Cluj-Napoca 2023

– Data organizarii 4 – 5.03.2023
– Locatie: Parcare Centrul Comercial Cora, Cluj-Napoca
– Contact organizator: Radu Pandrea – 0765.25.25.85

Salutare 🙂
Dupa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, in primul weekend al lunii martie, Asociatia pentru un Viitor Sanatos cu ajutorul doamnei Alina Varadi (Casa Bio) si al doamnei Ciobanu Maria (Asociatia Mesterilor Populari din Cluj), organizeaza a 12-a editie a evenimentului „Targul pentru un Viitor Sanatos”.

Iar in acest an avem parteneri noi…
Dezvoltatorul proiectului Wings, probabil cel mai „waaaw” ansamblului rezidential din Cluj-Napoca (compania Studium Green), alaturi de Arovit unul dintre cele mai mari branduri din randul procesatorilor de legume si fructe din Romania, s-au alaturat proiectului nostru Targul pentru un Viitor Sanatos, ca parteneri oficiali.

Evenimentul va avea loc in parcarea Centrului Comercial Cora din Cluj-Napoca, care s-a oferit sa ne sustina, oferindu-ne un spatiu generos si primitor.

Astfel, in perioada 4-5 martie 2023, esti invitat la cel mai dulce eveniment al anului, unde ai ocazia sa faci cunostinta cu apicultorii din zona Transilvaniei, sa degusti diverse sorturi de miere si polen dar si alte bunatati ale stupului si nu numai. Totodata vei putea intra in lumea apiculturii, vizitand expozitia de utilaje si echipamente necesare in stupine. Este o oportunitate unica in an de a stabili legaturi directe cu producatorii de miere, polen, propolis, apilarnil, laptisor de matca si ceara, in acest fel avand garantia ca produsele care le consumi sunt 100 % naturale.

Va asteptam cu drag
🙂

 

 

Date

mart. 04 - 05 2023
Expired!

Time

08:00 - 16:00

Locatie

Centrul Comercial Cora, Cluj-Napoca
Categorii
Noi... stim sa-ti recomandam turta potrivita


Echipamente si utilaje apicole - Viitor Sanatos
Rame plastic
Rame lemn