Calendarul targurilor apicole 2023

Inscrie-te pe canalul nostru de YouTube!

Acuma toata lumea face calendare oficiale … doar ca nu le actualizeaza. Stiti de ce???

De exemplu Agrointel face un articol cu care sa faca trafic pe net dupa care nu mai conteaza ca sunt schimbari sau nu … important este sa aiba trafic. Cu Targul Apicol de la Cluj au facut de doua ori greseli monumentale … dar nu i-a interesat.

Chiar daca la data la care am facut acest material erau anuntate doar cateva targuri apicole, pe site-ul asociatiei pentru un Viitor Sanatos, acest calendar va fi actualizat continuu.
Si va spun si de ce…

  • deoarece Asociatia pentru un Viitor Sanatos in calitate de organizator al Targului apicol de la Cluj, tine legatura cu toti organizatorii din tara si cu cativa din Ungaria si din Bulgaria.
  • deoarece magazinul online viitorsanatos.ro in calitate de expozant la aceste targuri, este direct interesat sa faca rezervare de stand sau de cazare

Asa ca … oricand veti intra pe siteul scris pe burtiera, veti gasi informatii actualizate cu privire la Calendarul oficial al targurilor apicole.

Sa n-o luati aceasta informatie ca fiind lege scrisa in Biblie. De exemplu, targul apicol de la Iasi are sanse mari sa se amane.
Acesta a fost Sfatul Zilei de azi … sa verificati permanent pagina cu calendarul Targurilor Apicole actualizat.

Parerea ta conteaza